Icing




ROYAL ICING opskrift:Flormelis

past. æggehvider.
Få dråber citronsaft


Bland (siet) flormelis med æggehvider og lidt citronsaft. Det er vigtigt at du ikke pisker blandingen, men rører forsigtigt sammen med ske, ellers kan der dannes luftbobler (jvf ovenstående billede). Skulle der alligevel komme bobler når du laver run-out eller flooding af cookies - tag da en tandstik og fjern bobler ved at prikke hul i dem.
Den rette konsistens afhænger af hvad du skal anvende din icing til.

Lav en icing bag/ patron og undgå at din icing tørre ud + gør rengøring meget lettere. Se hvordan du laver en icing patron her: http://kageeventyr.blogspot.com/2011/10/lav-en-icing-bag-til-ri.html


Let:
Flyder fuldstændig ud når skeen tages op af blandingen. Denne anvendes til run-out teknik på fondant, eller lavet ovenpå bagepapir. Til dette laves icing kræmmerhus: http://kageeventyr.blogspot.com/search/label/Cornet%2F%20kr%C3%A6mmerhus%20tutorial

Medium grad 1:- Når skeen tages op tager det ca 10 sek inden toppen af icing forsvinder. Anvendes til flooding/ udfyldning af småkager/ cookies. Giver pæn jævn overflade. Der kan anvendes icing kræmmerhus.

Medium grad 2:- Når skeen tages op tager det ca 18-20 sek før toppen af icing forsvinder. Anvendes ligeledes til flooding/ udfyldning af småkager/ cookien. Gør at flooding kan hæve sig lidt op over basis/ "indramningen" - god til ex at lave bold/ græskar mm, hvor der ønskes hen af 3D effekt. Der kan anvendes icing kræmmerhus.

Hård:
Toppen af icing bliver stående når skeen tages op. Det er vigtigt at icing heller ikke bliver får hård/ tør. Når toppen lige præcis bliver stående er den perfekt.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial