MarshMellow Fondant MMF
Ingredienser:
- 250-300 g marshmellows barbeque (sv.t. 1 pose)
- 2 spsk vand
- 2 spsk smagsneutral olie
- ca. 750 g flormelis, sigtet
- Pastafarve
- Smags essens
- Kom olien i en skål og smør den op af skålens flader, kom marshmellows i skålen og tilsæt derefter vand. Rør rundt. Kom blandingen ind i mikroovnen i 30 sek. Tag skålen ud og rør rundt. Dette fortsættes indtil marshmellows er smeltet.
- Skal MMF have farve og/ eller smag skal dette tilsættes nu. Rør rundt indtil farven har fordelt sig.
- Smør bordet med lidt olie, smør også hænderne så massen ikke hænger fast i fingrene. Kom flormelis på bordet og kom derefter marshmellow massen ned på bordet. Ælt indtil det er en sammenhængende lind masse der ikke hænger ved.
- Brug massen straks eller pak den i en pose og derefter i en skål og stil den i køleskabet natten over. Hvis du vælger at stille den i køleskabet natten over, skal MMF tages ud 1-2 timer før anvendelse. Hvis massen stadig er for hård kan den kommes i mikroovnen ved lav effekt.
Kommentarer
Send en kommentar