Blog Award

BLOG AWARD






Jeg har modtaget denne blog award fra



Misbah/ cupcakeluv http://cupcakeluvs.blogspot.com/2011/07/blog-award.html#comment-form
Susanne/ mitkageeventyr http://mitkageeventyr.blogspot.com/2011/07/blog-award.html
Tantekage http://www.kagedage.com/2011/07/blogaward.html?showComment=1312322337583#c4351701013390312438



Tusind tusind tak for awarden og de søde ord! Det var en rigtig rigtig rigtig dejlig overraskelse at åbne computeren op til, efter 3 uger i byggerod, støv og ingen stue eller køkken. Endnu engang hjerteligt tak.



I've recieved this Blog Award from Misbah/ Cupcakeluv http://cupcakeluvs.blogspot.com/2011/07/blog-award.html#comment-form -
Susanne/ Mitkageeventyr http://mitkageeventyr.blogspot.com/2011/07/blog-award.html
Tantekage http://www.kagedage.com/2011/07/blogaward.html?showComment=1312322337583#c4351701013390312438




thank you so much for the award and your comment.


Reglerne er/ The rules are:
Man skal linke til den man har modtaget awarden af/ add a link to your blog, to whom you recieved this award from.
Man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere, som har under 100 læsere. / Send the Award to 5 other bloggers who have under 100 readers.
Man skal svare på 5 spørgsmål/ Answer these 5 questions

1. Hvorfor begyndte jeg at blogge: / Why did you start blogging
Jeg har en passion for alt der har med dessert, chokolade og kage at gøre og selvfølgelig KAGEDEKORATION som jeg absolut elsker. Derudover elsker jeg også kaffe, the og kolde drikke som ex smooties. Så blog ideen var for at dele mine erfaringer og mit arbejde med andre - samt at give læsere mulighed for at lave lignende vha opskrifter og tutorials. Derudover for selv af blive inspireret af andres blogs - og der er rigtig mange dejlige og fascinerede blogs at drage glæde og inspiration fra.

2. Hvilke blogs følger du med i:/ What kind of blogs do you follow
Jeg ser på rigtig mange blogs - især dem som har med kagedekoration at gøre, men andre blogs som har ideer til hvad jeg kan lave af kreative projekter med mine børn - elsker jeg også at kigge på. Bloglisten bliver kun længere og længere:)

3. Favorit farver/ Your favorite colour:
Som mor til 2 dejlige prinsesser, er jeg generelt interesseret i alt i tøsefarver og alt der har glimmer og glitter!

4. Favorit film/ Favorite film:
Uh, lang liste kunne komme her. Min bror viste en gang vi var alene hjemme (jeg var 5) Aliens... og jeg var skrækslagen for uger - og min bror synes jo det var kamp underholdende:) Efterfølgende er jeg selv blevet fan af disse. Men jeg elsker film generelt som har et gran af virkelig hed i sig og selvfølgelig også autentiske historier. Komedier - et stort hit. Og tegnefilm kan man ikke andet end holde af:) - lige pt er det "frøen" (Victorias navn for "prinsessen og frøen") men den helt store kærlighed har min store pige dog viet til "maximus" (hesten i "To på flugt") ... kan hilse og sige at der er bare INGEN bedre end Maximus... "han er sød, han gør ik' noet" som min datter ville have sagt det:).. men ok, hun mener så heller ikke at løver og tigre er farlige, men koen - den er sørme farlig "spiser mig"... muuuuuhhhh....

5. Hvilke lande vil du besøge/ Countries you would like to visit:
... hvor er der varmt? Ej, vil gerne besøge USA (New Orleans, New York), Spanien, Ægypten, Kina, Japan, Thailand, Holland, England og Scotland... og maaaange mange flere:) At rejse er jo trods alt at leve:)

Jeg giver Blog Award til disse inspirerende og kreative blogs, jeg har fået denne blog award 3 gange, hvilket jeg tolker til at kunne vælge 15 dejlige skønne, inspirerende blogs rund om i blogland: I give this Blog Award for Inspiring and Creative Blog to:



http://www.muydulcevinuesa.com/2011/08/bautizo-de-sara-candy-cream-bakery-y.html
Jeg må indømme at jeg ikke forstår hvad hun skriver, men hold da op - smukke smukke småkager, jeg er helt forelsket i disse designs. Inspirerende.
I don't understand the words on this blog, but WOW - beautiful beautiful cookies - I'm in love with these cookie creations!




Cupcakeluv/ Misbah http://cupcakeluvs.blogspot.com/2011/06/mango-delight-cake-pops.html
Dejligt og hjertevarmt menneske, som laver fantastisk parkistansk mad og skønne kager. Jeg kan varmt anbefale hendes opskrift på mango delight cake pops som der også er link til ovenfor.

NoOrdinaryCake/ Edith http://noordinarycake.blogspot.com/
Spændende og ofte opdateret blog om kager, kagedekoration og hvad der rører sig i kage verdenen rundt omkring.




Sandras Cakes / http://sandrascakes.blogspot.com/
Inspirerende og meget smukke kager. Inspiring and very beautiful cakes.




Diana fra http://diana-myrndorff.blogspot.com/2011/05/brude-fotosession.html
Et helt igennem sødt menneske, som virkelig brænder for hendes passion og hobby: fotografering. Det er en ny blog men der sker meget og hun er virkelig dygtig. Jeg har selv fået taget barnedåbs billeder, og vil gerne anbefale denne fotograf videre.



http://giveawaysdk.blogspot.com/
En blogs kun med give aways - sej ide!!! Og så er det vist bare at finde den ting man selv ønsker sig:) ... eller annoncere:)



http://trylleaeblet.blogspot.com/p/giveaways-i-blogland-kom-og-vr-med.html
Rigtig god og inspirerende blog.



Susanne: http://mitkageeventyr.blogspot.com/2011/07/jordbrlagkage.html
Et hav af flotte kager og cupcakes. Jeg sender lige linket til et design til en jordbær kage som jeg er helt fjollet med!



http://kageleg.blogspot.com/search/label/Fe-kage
Kageleg er en rigtig god blog med en masse flotte kager og mange opskrifter. Her link til en rigtig flot fe-kage hvor der er brugt silikone forme som efterfølgende er malet meget flot i hånden.



http://www.kagedage.com/p/tutorials.html Flotte kage kreationer, skønne opskrifter og dejlige tutorials!! Her link til konfekt tutorials - MUMS!!


http://dulzurayamor.blogspot.com/2011/05/nina-comunion.html Jeg forstår igen ikke hvad der bliver skrevet, men sikke en masse flotte og inspirerende kager.


http://susana-alcalordelosfogones.blogspot.com/2010/10/tarta-pocoyo-para-nara.html
Rigtig flotte kager - linket her viser en rigtig sød baby kage, og en rigtig god tutorial til hvordan man smører en kage op inden den overtrækkes med fondant.


http://daisypinkcupcake.blogspot.com/ Sikke en masse smukke cupcakes, ideer og indretninger.


Rigtig god aften til alle her i blogland.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial