Halloween cake pops trin for trin:)

Her en cake pop tutorial på disse søde græskar:) Uden tvivl et hit til årets halloween.

Er det første gang du skal cake pop'e så se her først og undgå de fleste begynder fejl:

Mangler du cake pop opskrift, så se her:


Start med at tril en kugle. Tag en slikkepind og lav "riller" som vist på billedet. Det er vigtigt at disse riller er ca 2-3 mm dybe, ellers vil de udviskes når de overtrækkes med chokolade.


Lim en slikkepind fast vha lidt smeltet chokolade.


Kom slikkepindende i køleskabet i 20 min. Overtræk herefter med orange-farvet chokolade.


For at fremhæve indhak i cake-pop'en har jeg blandet farverne pumpkin og rød pulver farve og malet indhakkene med en blød pensel.

Kom en lille top af grøn fondant på - lim fast med lidt smeltet chokolade.
Brug en kniv eller et skartp værktøj til at lave det grønne fondant noget ujævnt i overfladen.

Er du ikke til fondant, så tag lidt grøn marcipan istedet:)


Til sidst males øjne, næse, mund med lidt gul royal icing, og dyp straks herefter i indfarvet sukker.






Voila - Halloween cake pops.













Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial