DIY: Vindmølle cake pops



Her en DIY/ trin-for-trin på disse søde vindmølle cake pops. Links til opskrifter er under punkt 2 i indlægget.

Allerførst laves vindmøllerne, disse skal laves dagen før selve cake pop'en. Tryk på billedet for at se det i stor format.

1: Smelt chokoladen i vandbad (se evt. chokolade tempererings guiden her).
Er det første gang du cake popper, så se evt. cake pop ABC guiden for at undgå de problemer når du cake popper.

2: Bland din cake pop dej. Opskrift på drømmekagebund anvendt til disse cake pops finder du her. Smørcreme til cake pops: Blandende flormelis, friskpresset citronsaft og usaltet smør. For opskrifter på smørcremer tryk her.

3: Form kugler af cake pop dej. Tag din slikkepind og dyp spidsen af den i smeltet chokolade. Indsæt herefter slikkepinden i cake-poppen.


4: Sæt cake pops i køleskabet i ca 20 min eller i fryseren i 10 min.

5: Tag cake pops ud og overtræk dem med smeltet chokolade. Lad chokoladen stivne ved at komme cake pops i køleskabet igen.

6: Med en teske tager du en lille smule smeltet chokolade og drypper lidt på siden af cake poppen. Tag nu din vindmølle og lim den fast. Hold den på i 30 sek til chokoladen er størknet.



VOILA:)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial