5. september 2012

Opskrift: Red Velvet Cupcakes med Cream Cheese Frosting





Red Velvet Cupcakes

Ca. 10 cupcakes.
Ingredienser:
125 g mel
1 spsk kakao
50 g usaltet smør
15 g saltet smør
150 g sukker
1 æg
2stk vanillesukker
120 ml sødmælk
½-1 tsk rød pastafarve
1 tsk natron
1 tsk hvid eddike.

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 170 grader.
Pisk æg og sukker grundigt sammen. Tilsæt smør. Tilsæt derefter pastafarve, vanillesukker og sødmælk. Bland de tørre ingredienser i en skål for sig og bland den herefter i dejen.
Tag en kop og bland natron og hvid eddike sammen. Tilsæt derefter natron-blandingen til dejen.
Kom dejen i cupcake-forme og bag dem i ca 30 min ved 170 grader.

Cream Cheese Frosting.
60 g usaltet smør, stuetemperatur
125 g flormelis
1 tsk vaniliesukker
100 g neutral smøreost

Det hele blandes sammen til en luftig masse og er derefter klar til at komme på red velvet cupcakes.

Velbekomme:)

 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar