FAQ

 Jeg kan se ex i galleri at der er kommet spørgsmål for længe siden som jeg ikke har set. Det er jo rigtig ærgeligt, så hvis i har nogle spørgsmål, så skriv dem i kommentarfeltet her eller send mail til kageeventyr@gmail.com, så vil jeg besvare dem jævnligt - skriv hvis du ønsker at være anonym. Siden vil løbende blive opdateret.

3
3D kager tips og triks

A
Airbrush og alternativer til airbrush

B
Bage og kage: nyttige tips og triks
Bageform; hvilken smørelse skal bruges for "non-stick belægning".
Blade af fondant: Hvordan opnår man glans og form
Blomster: tips og triks
Bogstaver: hvordan anvendes bogstav og patchwork udstikkere nemmest.
Bunde; hvilke kan anvendes til dekorationskager

C
Cake Pops ABC - kom godt igang.
Chokolade, temperering af
Cups, sticks & ounce - omregn til danske mål

E
Etage-kager: Forklaring og billede illustration på hvordan du stabler dine kager.

F
Farver: info samt opblanding af pulverfarver
Farveguide til figurer samt farveblandinger.
Fondant/ marzipan beregner
Forhandlere
Fødevarestyrelsen - regler gældende for hobby-bagere.

K
Kagefade, typer og hjemmelavet.
Kage-konkurrencer

L
Lim: typer og opskrifter
Latex, hjemmelavede moulds - kommer senere i år.

M
Marcipan: modellering og udrulning til overtræk

O
Opsmøring og overtræk

P
Portionsberegning

S
Stencil - kommer senere i år.
Sugarveil - kommer senere i år.

T
Transport af kager.

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial